Meer weten?

Maak vrijblijvend een afspraak of neem contact op met het Ontwikkelcentrum.
Telefoon 0318 642 992 of stuur een mail: info@ontwikkelcentrum.nl

Zakendoen in de Nieuwe Economie NextGen is een uniek lespakket waarmee studenten hun 21st century skills actief ontwikkelen en worden klaargestoomd voor hun toekomst in de nieuwe economie op een wijze die hen inspireert en aansluit bij hun belevingswereld.

Het lespakket is ontwikkeld door een team van studenten, docenten, ondernemers en experts, gedreven door passie om te willen bijdragen aan onderwijs in kennis en skills voor de wereld van morgen.

Waarom NextGen?

In het pespectief van de wereld van morgen is iedere professional, in loondienst of niet, immers een ondernemer. NextGen bereidt de student daarop voor.

In het perspectief van de wereld van morgen is iedere professional, in loondienst of niet, immers een ondernemer. Zakendoen in de Nieuwe Economie NextGen bereidt de student daarop voor.

Voor wie is NextGen?

Het lespakket is ontwikkeld voor studenten niveau 3 en 4 in het mbo van alle studierichtingen.

NextGen is inpasbaar in de keuzedelen duurzaamheid in het beroep en oriëntatie op ondernemerschap. Ook past het lesmateriaal bij de gevraagde leerkwalificaties op het vlak van loopbaan en burgerschap. NextGen sluit daarnaast soepel aan op de diverse kerntaken uit de kwalificatiedossiers zoals ondernemerschap, onderzoek, kritisch denken en het onderdeel trends en innovaties uit een groot aantal kwalificatiedossiers.

Inhoud lespakket Zakendoen NextGen

Zakendoen in de Nieuwe Economie NextGen is in een aantal varianten verkrijgbaar. Zo is het boek los te bestellen. Indien je NextGen in je lessen wilt inzetten of aan de slag wilt met tientallen aansprekende opdrachten, voorbeelden en video’s, heb je toegang tot de online omgeving nodig. Speciaal voor studenten is het studentenpakket te bestellen; dit bestaat uit het boek en toegang tot de online omgeving. Docenten krijgen met het docentenpakket alle handvatten die hij voor zijn lessen nodig heeft. Naast het boek, toegang tot de digitale omgeving bevat dit pakket ook een uitgebreide docentenhandleiding en docententraining. Voor diegene die het boek reeds in bezit hebben, is het mogelijk om middels een losse voucher toegang tot de online omgeving te krijgen.

Samenstelling

samenstelling

Het losse boek is te bestellen via: de webshop van het Ontwikkelcentrum De studentenversie, de docentenversie en een losse toegang tot de online opdrachten zijn te bestellen via: de webshop van het Ontwikkelcentrum
samenstelling samenstelling