Over de auteur

Samen met het Ontwikkelcentrum, studenten, onderwijsprofessionals, experts en ondernemers ontwikkelde Marga Hoek Zakendoen in de Nieuwe Economie NextGen; een interactief lespakket voor mbo-onderwijs vol met nieuwe, frisse inzichten die jongeren van nu inspireren in hun denken over werken en leven in de wereld van morgen.

In het verlengde hiervan richtte Hoek recent de stichting New Economy Foundation en uitgeverij New Economy Publications op.

Als voormalig CEO, directielid, bestuurder en sinds 2010 CEO van De Groene Zaak en bestuursvoorzitter van Het Groene Brein maakt Hoek zich dagelijks sterk voor een versnelde verduurzaming van de economie. Dag in dag uit streeft ze naar verbindingen en synergie tussen de verschillende werelden van bedrijfsleven, politiek , wetenschap en onderwijs. Ook daarvan zijn Zakendoen in de Nieuwe Economie en Zakendoen in de Nieuwe Economie NextGen exponenten.

Het losse boek van NextGen is op de website van het Ontwikkelcentrum te bestellen.

Marga Hoek

Marga Hoek

Marga Hoek is dé gps voor zakendoen in een nieuwe, duurzame en dynamische wereld. Ze boekte als auteur veel succes met Zakendoen in de Nieuwe Economie dat in 2014 werd gekroond tot managementboek van het jaar.