Over het Ontwikkelcentrum

Ontwikkelcentrum biedt in samenwerking met andere organisaties diensten aan die bijdragen aan effectief leren. Daartoe is Ontwikkelcentrum onder meer actief in advisering, trainingen en workshops, ontwikkeling van (digitaal) lesmateriaal en onderwijsmethoden.
Vanuit de overtuiging dat duurzaamheid en ondernemerschap anno 2015 kernwaarden in leren zijn, maakt Ontwikkelcentrum zich samen met onderwijs, onderzoek en bedrijfsleven sterk om nu en in de toekomst bij te dragen aan kennis voor de nieuwe generatie en actualiteit de school in te brengen. Essentieel hierin zijn onder meer ondernemersgedreven kennisontwikkeling en co-creatie door te participeren in relevante netwerken. Deze brug slaat Ontwikkelcentrum met het initiatief Hoe onderneem ik groen.

Meer weten?

Maak vrijblijvend een afspraak of neem contact op met het Ontwikkelcentrum.
Telefoon 0318 642 992 of stuur een mail: info@ontwikkelcentrum.nl

Bestellen

Direct Nextgen in je lessen inzetten of toegang tot tientallen opdrachten, aansprekende video’s en voorbeelden. Bestel dan het docentenpakket, studentenpakket (inclusief boek) of de losse voucher voor toegang tot de digitale omgeving via de webshop van het Ontwikkelcentrum.